Maak kennis met Titus Events

Allereerst zal ik mezelf even voorstellen: mijn naam is Titus Mulder. Hardlopen en alles wat daarmee te maken heeft stroomt al mijn hele leven door de aderen. Met persoonlijke records van 29’58 sec (weg) en 30’47” (baan) op de 10 km kon ik in de jaren 90 redelijk meekomen in de regionale en landelijke atletiek. Met toppers als Gerard Nijboer, Marti ten Kate, Bert v Vlaanderen, John Vermeule en nog 10 tallen andere toppers was er vooral landelijk niet veel eer te behalen. Regionaal werden regelmatig ereplaatsen gehaald (Oostelijk kampioen 10 km), 3 x winnaar van de Dorpsloop Twello, 4x winnaar van de Wim v Beek Crossloop, winst in de Bruggenloop Deventer, 3e plaats op het NK Ekiden en nog vele regionale successen. Maar het meeste succes zat hem niet in het lopen van wedstrijden, maar in de beleving van de sport! Ik genoot (en geniet) nog steeds van de looptrainingen, het lopen door de prachtige natuur, het afzien tijdens tempotrainingen en vooral het genieten van het vrij zijn als je aan het lopen bent. Dat is altijd voor mij de grootste overwinning geweest. In de afgelopen jaren heb ik dat met succes weten over te brengen op mijn loopgroepen en mijn loopevementen.

Titus Events bestaat inmiddels al weer zo’n 15 jaar! In september 2002 zijn we begonnen met het geven van hardlooptrainingen, het organiseren van hardloopweekenden en verzorgden we de organisatie van de Dorpsloop Twello (deze komt in 2019 weer terug op de agenda!). In 2005 zijn daar de Rondjes Bussloo bijgekomen. 4 x per jaar een prachtige loop rondom het recreatiemeer van Bussloo. In de jaren kwamen daar ook de organisatie van marathonreizen (Barcelona, Berlijn, Wenen, Munchen) bij.

Anno 2018 organiseren we 4 x per jaar het Rondje Bussloo waarvan 1 x de Speciale Night run en natuurlijk de Midzomermarathon Apeldoorn (laatste zaterdag van juni). Daarnaast verzorgen we de trainingen en de organisatie van de Loopgroep TITUS. Een zeer gevarieerde loopgroep waar je vanaf beginner tot wedstrijdloper terecht kunt. Van groepsbegeleiding tot individuele training. TITUS Events heeft inmiddels ook enkele vakantiewoningen in de duinen nabij Schoorl, waar regelmatig trainingsweekenden worden georganiseerd. Bovendien gaan we ieder jaar een mooie buitenlandse trip organiseren naar een marathon. In 2017 was dit Munchen, in 2016 Berlijn en de jaren ervoor Barcelona, Wenen maar ook Rotterdam! Titus Events verzorgde daarbij naast de reis ook de voorbereiding middels trainingsschema’s en georganiseerde voorbereidingstrainingen .