De inschrijving sluit over...

Route's

7,5 of 15 km Rondje Bussloo

Rondje Bussloo Zomer editie

  • 7 juli 2019
  • 7 juli 2019 00:00
  • Recreatiegebied Bussloo
  • 500 deelnemers
Afstanden
  • 7,5 of 15 km

As. zondag hebben we  extra drankposten ingericht op 3,5 km – 7,5 km – 11 km en 15 km!!!

Voor iedere deelnemer ligt een fraaie handdoek klaar!!

Het Rondje Bussloo is een begrip in de hardloopwereld. Al sinds de jaren 90 wordt op het Recreatiegebied Bussloo die loop georganiseerd. Aanvankelijk door zwemvereniging Proteus en sinds 2005 door TITUS Events. Het rondje van 7,5 km is de perfecte ronde voor iedere hardloper en hardloopster om zijn of haar kunnen te testen. Vandaar dat TITUS Events sinds 10 jaar begonnen is om deze loop 4x per jaar te organiseren, zodat een ieder zichzelf kan testen op een ronde onder soortgelijke omstandigheden.

IEDER KWARTAAL EEN EDITIE

Ieder kwartaal organiseren we een editie. Op zondag 8 juli organiseren we de zomereditie en op zondag 21 oktober de herfsteditie. De laatste wintereditie wordt een heel speciale! Op zaterdag 22 december houden we namelijk de Christmas-Night-Walk/Run.

 

Hoofdsponsors

Inschrijven

Inschrijven voor het rondje Bussloo Zomer Editie kan door het inschrijfformulier in te vullen. We kunnen per editie maximaal 500 deelnemers hebben, dus schrijf je zo snel mogelijk in. (Bij de wintereditie, de Christmass Night Walk/Run, kunnen 2000 deelnemers meedoen, omdat we dan in verschillende tijden starten.)

Mocht de 500 deelnemers nog niet bereikt zijn, dan kan men ook op de dag zelf nog inschrijven in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. Kijk vooraf op de website of dit nog mogelijk is om teleurstelling te voorkomen.

Het startnummer en tijdregistratiechip ontvang je samen met je herinnering (een handdoek én een gratis dagje Sauna) op de dag zelf in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. (bij de afdeling voorinschrijving)

Sponsoren

Hoofdsponsors

Informatie

ZOMER EDITIE

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN:  7,5 km (1 ronde)  en 15 km (2 ronden)
STARTTIJDEN: 7,5 km en 15 km beiden om 10.30 uur
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigd op je schoen met een tie-wrap. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd zodoende hoef je niet persee vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN: 
iedere deelnemer ontvangt per editie een mooie herinnering! Voor 2018 is dat badhanddoek! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op beide afstanden hebben we ereprijzen in de vorm van bekers! 
PARKEREN OP BUSSLOO: 
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  In de wintermaanden (lente/herfst/winter editie) is het parkeergeld 3 euro per auto. Tijdens de zomereditie is dit zelfs 5 euro. We gaan dan ook het parkeergeld compenseren en geven iedere autobezitter een extra gratis saunabon van de Veluwse Bron twv 33,50! Deze bon geven we aan de chauffeurs bij de toegangspoort van Recreatiegebied Bussloo (ingang 1). Het is raadzaam om zoveel mogelijk samen te reizen of als je in de buurt woont om met de fiets te komen, om zo kosten te besparen
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid. (Uiteraard mag je een duik nemen in het prachtige meer!)
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl  

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZONDAG 8 JULI A.S.!

Uitslagen

Zodra de uitslagen bekend zijn kunt u op deze pagina en uitslagen.nl terugkijken.

Rondje Bussloo Zomer editie wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Rondje Bussloo Zomer editie' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.