Route's

5km wandel- en hardlooproute

7.5km wandel- en hardlooproute

CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen)

  • 22 december 2018
  • 22 december 2018 19:45
  • Recreatiegebied Bussloo
Afstanden
  • 5km
  • 7.5km

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste Christmas Night Walk or Run georganiseerd. En het was in alle opzichten magisch! Meer dan 2000 deelnemers hadden zich ondanks de harde regen verzameld op Bussloo. Toen het startschot viel hield het ineens op met regenen en zorgde de bijna volle maan, de duizenden lichtjes, de lasershow en lasereffecten en natuurlijk de muziek onderweg voor een prachtig en magische gebeuren. Alle deelnemers,  maar zeker alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk dank!! Volgend jaar zeker weer!
Alle uitslagen en video’s kun je terugvinden op www.hardloopuitslagen.nl

Op zaterdagavond 22 december  organiseren we de Christmas Night Walk&Run Bussloo!  Een romantische en magische beleving wat hardlopen of wandelen tot een geweldige beleving maakt! De start is om 20.00 uur (hardlopen) en 20.05 (wandelen) en je kunt kiezen uit een route van 5 of 7,5 km. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je  naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten bij Pitch en Putt van de kerstmuziek van One for All  . We kunnen maximaal 2000 wandelaars en hardlopers ontvangen, dus wees er snel bij en geef je op! klik op de button “inschrijven” hier rechts boven.

PS. OP VELER VERZOEK HEBBEN WE OP 3,5 KM EEN TOILETWAGEN GEREGELD! 

Afstanden
Je kunt deze avond kiezen voor de 5 of 7,5 km. Deze mag je wandelen of hardlopen.
De 5 km  en  7,5 km hardloopafstand heeft een tijdwaarneming en de uitslagen worden  opgenomen in www.hardloopuitslagen.nl. Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat! Bovendien ontvangen de 3 eerst aankomenden op beide afstanden(dames en heren) een kerstpakket. De wandeldeelnemers ontvangen ook een chip en startnummer, zodat ook zij hun deelname later kunnen terugvinden!
De routes (5 of 7,5 km) gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden, die met duizenden lichtjes jou de weg wijzen over een schitterend en magisch parkoers!

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten bedragen 10 euro , willekeurig welke afstand of je wandelt of hardloopt. Hiervoor ontvang je wel een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo. Kids tot 16 jaar mogen voor 5 euro meedoen. We kunnen 2000 deelnemers hebben bij de voorinschrijving , dus schrijf je snel in.  De teller staat momenteel op 1830. (dinsdag 18 dec) Het zit bijna vol!

Nainschrijving
Op de dag zelf kunnen nog eens 200 deelnemers meedoen en zich via de nainschrijving aanmelden. Dit kan op zaterdag 22 december vanaf 18.00 uur bij Pitch en Putt Bussloo. Je betaalt dan wel 12 euro ipv 10 euro bij de voorinschrijving.

Herinnering
Iedere deelnemer op zowel de wandel- als hardlooproute ontvangt een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo!

After Party
Na afloop is er bij Pitch en Putt Bussloo de mogelijkheid om heerlijk bij te komen met live muziek door One for All.  Bovendien zorgen koren en muziek onderweg voor een prachtige sfeer!

Goede Doel
Dit jaar hebben we ook een goed doel aan dit evenement gekoppeld. Ons doel is dit jaar geld op te halen voor “het vergeten kind”  . We doen dit dmv een vrije donatie die je bij je inschrijving kunt geven. Zie www.inschrijven.nl

Maximaal aantal deelnemers is 2000!
Er kunnen aan dit evenement maximaal 2000 mensen deelnemen. Momenteel staat de teller op 1830 (dinsdag 18 dec). Schrijf je dus snel in! Zodra het aantal bereikt is sluit de inschrijving. Je kunt dan alleen nog deelnemen door op tijd bij de na inschrijving te zijn. Deze start op 22 december  om 18.00 uur bij Pitch en Putt Bussloo. De nainschrijving kost 12 euro en we hebben 200 kaarten hiervoor. Dus kom op tijd!

Lasershow
We hebben een schitterende lasershow weten te contracteren, die de waterplas Bussloo in een magisch lichtspel zal veranderen! Daarnaast zorgen we dat je op het parkoers telkens verrast wordt door lighteffects, muziek en gezang…

Koek en Zopie
Een winterevent is geen event zonder een koek en zopietent. Deze hebben we op 3,5 km , zodat je kunt genieten van water, thee, chocomelk, gluhwein en sportdrank. De snelle hardlopers worden uiteraard bij deze drankpost geholpen door de vele vrijwilligers die je thee, water en sportdrank aanbieden. Je mag natuurlijk ook stoppen voor de andere dranken…

Parkeren en uitrijkaarten
Het parkeren op Bussloo is helaas niet gratis. Leisurelands, de eigenaar van Bussloo, vraagt in de winter voor een parkeerplaats 3 euro. Wel hebben we ervoor gezorgd dat je de uitrijkaart (je kunt Bussloo gewoon oprijden) niet bij de automaat hoeft te kopen. Dat voorkomt lange wachtrijen. Bovendien is het bij de automaat donker.
Binnen bij Pitch en Putt hebben we een speciale uitrijkaart desk , waar je a contant (dus neem gelieve 3 euro gepast muntgeld mee) jouw uitrijkaart kunt kopen.
Om kosten te besparen kun je natuurlijk ook met de fiets komen of gezamenlijk rijden..

Vanaf ingang 1 zorgen borden en verkeersregelaars ervoor dat je op de juiste plek jouw auto of fiets kunt parkeren. Fietsen kunnen vlakbij Pitch en Putt Parkeren op de speciale fietsparkeerplaats. Auto’s worden verwezen naar parkeerplaats 1, 2 of 3.

Sponsoren en vrijwilligers

Een dergelijk evenement kan niet bestaan zonder de steun van vrijwilligers en sponsoren.
Allen hartelijk dank en klik eens op onderstaande sponsoren voor wat zij ook u te bieden hebben!

 

Video's

Informatie

Christmas Night Walk&Run Bussloo

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN: 5 km of 7,5 wandelen of hardlopen op een magisch verlicht parkoers (met duizenden lights!)
STARTTIJDEN: 5 en 7,5 km hardlopen start 20.00 uur, wandelen vanaf 20.10 uur.
INSCHRIJFKOSTEN: de inschrijfkosten bedragen 10 euro (voorinschrijving),(nainschrijving slechts 200 kaarten a 12 euro) willekeurig welke afstand je wandelt of hardloopt. Hiervoor ontvang je wel een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo.
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigt op je schoen met een tie-rap. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd zodoende hoef je niet persée vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN: 
iedere deelnemer ontvangt een gratis dagje Sauna bij Thermen Bussloo! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op de hardloopafstanden hebben we ereprijzen in de vorm van kerstpakketten!
AFTER PARTY: na afloop kun je heerlijk vertoeven bij Pitch en Putt, waar Live Muziek verzorgd door One for All , is er onderweg warme chocomel, gluwwein en andere drinks de sfeer zeer gezellig zal maken! 
PARKEREN OP BUSSLOO: 
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  Tijdens deze editie is dit 3 euro. De uitrijkaart is a contant te koop bij de desk (Pitch en Putt), zodat je niet bij de automaat hoeft te wachten. Tip: kom met meerdere in 1 auto, zodat je kosten bespaart.
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo, maar de ruimte is beperkt. Handiger is om je bij de auto om te kleden. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid. Wel is er een toilet toegevoegd op 3,5 km!
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop of wandeltocht, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl

PS. OM DE LOOP GEHEEL SFEERVOL TE MAKEN, VRAGEN WE IEDERE DEELNEMER ZELF GÉÉN VERLICHTING TE DRAGEN TIJDENS DE WALK OF RUN.

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZATERDAG 22 DECEMBER!

Uitslagen

De uitslagen van de 5 km en 7,5 km run komen direct na de Christmas run op deze pagina!
De uitslag van de vorige editie vind je onder de volgende link:

Glow run 2016 uitslag

Nieuws

Je kunt bij de Ultimate Trail Bussloo ook kiezen voor de ULTIMATE ENDURANCE van 18 kilometer! Ben jij klaar voor deze ultieme uitdaging?
Wil je liever in teamverband lopen? Dat kan ook! Je kunt de 18 km als teamestafette lopen, met 3 personen waarbij je allemaal 1 ronde loopt.
Schrijf je snel in via onze website: rondjebussloo.nl/
...

Je kunt bij de Ultimate Trail Bussloo ook kiezen voor de ULTIMATE ENDURANCE van 18 kilometer! Ben jij klaar voor deze ultieme uitdaging?
Wil je liever in teamverband lopen? Dat kan ook! Je kunt de 18 km als teamestafette lopen, met 3 personen waarbij je allemaal 1 ronde loopt. 
Schrijf je snel in via onze website: http://rondjebussloo.nl/

Heb jij je al ingeschreven voor de Ultimate Trail Bussloo? Misschien is de POWER ENDURANCE RACE van 12 kilometer wel wat voor jou!
Trotseer jij zand, bos en water? inschrijven.nl/form/2019082500192-nl
#trailrun #trail #bussloo #obstaclerun #uitdaging #hardlopen
...

Heb jij je al ingeschreven voor de Ultimate Trail Bussloo? Misschien is de POWER ENDURANCE RACE van 12 kilometer wel wat voor jou! 
Trotseer jij zand, bos en water? https://inschrijven.nl/form/2019082500192-nl
#trailrun #trail #bussloo #obstaclerun #uitdaging #hardlopen

De laatste 50 kaarten met #earlybird korting zijn nu in de verkoop! Wees er snel bij en scoor die korting van 5 euro op je deelname. Je krijgt altijd een gratis Ultimate Trail Bussloo t-shirt en saunabon van Thermen Bussloo cadeau bij je inschrijving! #trailrun #trail #obstaclerun #laatstekaarten #weesersnelbij ...

View previous comments

Hè Daniëlle Vunderink... Was jij van plan om mee te doen? 🤔

3 weeks ago

5 Replies

Avatar

Susanne Ilbrink-Smies

3 weeks ago
Avatar

Roy!

3 weeks ago
Avatar

Sanne Linde je kon toch weer rennen? 6k doen? 😝

3 weeks ago

1 Reply

Avatar

Comment on Facebook

CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen) wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen)' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.