Route's

5km wandel- en hardlooproute

7.5km wandel- en hardlooproute

CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen)

  • 22 december 2018
  • 22 december 2018 19:45
  • Recreatiegebied Bussloo
Afstanden
  • 5km
  • 7.5km

Afgelopen zaterdag hebben we de eerste Christmas Night Walk or Run georganiseerd. En het was in alle opzichten magisch! Meer dan 2000 deelnemers hadden zich ondanks de harde regen verzameld op Bussloo. Toen het startschot viel hield het ineens op met regenen en zorgde de bijna volle maan, de duizenden lichtjes, de lasershow en lasereffecten en natuurlijk de muziek onderweg voor een prachtig en magische gebeuren. Alle deelnemers,  maar zeker alle vrijwilligers en sponsoren die dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk dank!! Volgend jaar zeker weer!
Alle uitslagen en video’s kun je terugvinden op www.hardloopuitslagen.nl

Op zaterdagavond 22 december  organiseren we de Christmas Night Walk&Run Bussloo!  Een romantische en magische beleving wat hardlopen of wandelen tot een geweldige beleving maakt! De start is om 20.00 uur (hardlopen) en 20.05 (wandelen) en je kunt kiezen uit een route van 5 of 7,5 km. De route wordt aangegeven door duizenden lichtjes. Onderweg loop je door het magisch verlichte bos, luister je  naar prachtige muziek en koren, kun je even bijkomen bij de koek en zopietent en brengt de prachtige winteravond op Bussloo jou in extase! Na afloop kun je genieten bij Pitch en Putt van de kerstmuziek van One for All  . We kunnen maximaal 2000 wandelaars en hardlopers ontvangen, dus wees er snel bij en geef je op! klik op de button “inschrijven” hier rechts boven.

PS. OP VELER VERZOEK HEBBEN WE OP 3,5 KM EEN TOILETWAGEN GEREGELD! 

Afstanden
Je kunt deze avond kiezen voor de 5 of 7,5 km. Deze mag je wandelen of hardlopen.
De 5 km  en  7,5 km hardloopafstand heeft een tijdwaarneming en de uitslagen worden  opgenomen in www.hardloopuitslagen.nl. Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat! Bovendien ontvangen de 3 eerst aankomenden op beide afstanden(dames en heren) een kerstpakket. De wandeldeelnemers ontvangen ook een chip en startnummer, zodat ook zij hun deelname later kunnen terugvinden!
De routes (5 of 7,5 km) gaan geheel over de verkeersvrije fietspaden, die met duizenden lichtjes jou de weg wijzen over een schitterend en magisch parkoers!

Inschrijfkosten
De inschrijfkosten bedragen 10 euro , willekeurig welke afstand of je wandelt of hardloopt. Hiervoor ontvang je wel een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo. Kids tot 16 jaar mogen voor 5 euro meedoen. We kunnen 2000 deelnemers hebben bij de voorinschrijving , dus schrijf je snel in.  De teller staat momenteel op 1830. (dinsdag 18 dec) Het zit bijna vol!

Nainschrijving
Op de dag zelf kunnen nog eens 200 deelnemers meedoen en zich via de nainschrijving aanmelden. Dit kan op zaterdag 22 december vanaf 18.00 uur bij Pitch en Putt Bussloo. Je betaalt dan wel 12 euro ipv 10 euro bij de voorinschrijving.

Herinnering
Iedere deelnemer op zowel de wandel- als hardlooproute ontvangt een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo!

After Party
Na afloop is er bij Pitch en Putt Bussloo de mogelijkheid om heerlijk bij te komen met live muziek door One for All.  Bovendien zorgen koren en muziek onderweg voor een prachtige sfeer!

Goede Doel
Dit jaar hebben we ook een goed doel aan dit evenement gekoppeld. Ons doel is dit jaar geld op te halen voor “het vergeten kind”  . We doen dit dmv een vrije donatie die je bij je inschrijving kunt geven. Zie www.inschrijven.nl

Maximaal aantal deelnemers is 2000!
Er kunnen aan dit evenement maximaal 2000 mensen deelnemen. Momenteel staat de teller op 1830 (dinsdag 18 dec). Schrijf je dus snel in! Zodra het aantal bereikt is sluit de inschrijving. Je kunt dan alleen nog deelnemen door op tijd bij de na inschrijving te zijn. Deze start op 22 december  om 18.00 uur bij Pitch en Putt Bussloo. De nainschrijving kost 12 euro en we hebben 200 kaarten hiervoor. Dus kom op tijd!

Lasershow
We hebben een schitterende lasershow weten te contracteren, die de waterplas Bussloo in een magisch lichtspel zal veranderen! Daarnaast zorgen we dat je op het parkoers telkens verrast wordt door lighteffects, muziek en gezang…

Koek en Zopie
Een winterevent is geen event zonder een koek en zopietent. Deze hebben we op 3,5 km , zodat je kunt genieten van water, thee, chocomelk, gluhwein en sportdrank. De snelle hardlopers worden uiteraard bij deze drankpost geholpen door de vele vrijwilligers die je thee, water en sportdrank aanbieden. Je mag natuurlijk ook stoppen voor de andere dranken…

Parkeren en uitrijkaarten
Het parkeren op Bussloo is helaas niet gratis. Leisurelands, de eigenaar van Bussloo, vraagt in de winter voor een parkeerplaats 3 euro. Wel hebben we ervoor gezorgd dat je de uitrijkaart (je kunt Bussloo gewoon oprijden) niet bij de automaat hoeft te kopen. Dat voorkomt lange wachtrijen. Bovendien is het bij de automaat donker.
Binnen bij Pitch en Putt hebben we een speciale uitrijkaart desk , waar je a contant (dus neem gelieve 3 euro gepast muntgeld mee) jouw uitrijkaart kunt kopen.
Om kosten te besparen kun je natuurlijk ook met de fiets komen of gezamenlijk rijden..

Vanaf ingang 1 zorgen borden en verkeersregelaars ervoor dat je op de juiste plek jouw auto of fiets kunt parkeren. Fietsen kunnen vlakbij Pitch en Putt Parkeren op de speciale fietsparkeerplaats. Auto’s worden verwezen naar parkeerplaats 1, 2 of 3.

Sponsoren en vrijwilligers

Een dergelijk evenement kan niet bestaan zonder de steun van vrijwilligers en sponsoren.
Allen hartelijk dank en klik eens op onderstaande sponsoren voor wat zij ook u te bieden hebben!

 

Video's

Informatie

Christmas Night Walk&Run Bussloo

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN: 5 km of 7,5 wandelen of hardlopen op een magisch verlicht parkoers (met duizenden lights!)
STARTTIJDEN: 5 en 7,5 km hardlopen start 20.00 uur, wandelen vanaf 20.10 uur.
INSCHRIJFKOSTEN: de inschrijfkosten bedragen 10 euro (voorinschrijving),(nainschrijving slechts 200 kaarten a 12 euro) willekeurig welke afstand je wandelt of hardloopt. Hiervoor ontvang je wel een gratis dagje sauna bij Thermen Bussloo.
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigt op je schoen met een tie-rap. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd zodoende hoef je niet persée vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN: 
iedere deelnemer ontvangt een gratis dagje Sauna bij Thermen Bussloo! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op de hardloopafstanden hebben we ereprijzen in de vorm van kerstpakketten!
AFTER PARTY: na afloop kun je heerlijk vertoeven bij Pitch en Putt, waar Live Muziek verzorgd door One for All , is er onderweg warme chocomel, gluwwein en andere drinks de sfeer zeer gezellig zal maken! 
PARKEREN OP BUSSLOO: 
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  Tijdens deze editie is dit 3 euro. De uitrijkaart is a contant te koop bij de desk (Pitch en Putt), zodat je niet bij de automaat hoeft te wachten. Tip: kom met meerdere in 1 auto, zodat je kosten bespaart.
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo, maar de ruimte is beperkt. Handiger is om je bij de auto om te kleden. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid. Wel is er een toilet toegevoegd op 3,5 km!
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop of wandeltocht, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl

PS. OM DE LOOP GEHEEL SFEERVOL TE MAKEN, VRAGEN WE IEDERE DEELNEMER ZELF GÉÉN VERLICHTING TE DRAGEN TIJDENS DE WALK OF RUN.

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZATERDAG 22 DECEMBER!

Uitslagen

De uitslagen van de 5 km en 7,5 km run komen direct na de Christmas run op deze pagina!
De uitslag van de vorige editie vind je onder de volgende link:

Glow run 2016 uitslag

Nieuws

Nog even nagenieten van de Christmasnight Walk & Run!! Bedankt voor je deelname en hopelijk doe je volgend jaar weer mee. Of misschien wel met de lente-editie op 10 maart? Ook dan is er weer de mogelijkheid om te wandelen en hardlopen. En we hebben nieuwe afstanden! Kijk snel op rondjebussloo.nl om je in te schrijven! ...

Rondje Bussloo updated their cover photo. ...

View previous comments

Mooi doel om naar toe te trainen Wietske Nijhuis!

5 days ago   ·  1
Avatar

Rondje Bussloo mogen op de wandelroutes honden aangelijnd mee?

3 days ago
Avatar

Tieny Meijerink

5 days ago   ·  1
Avatar

Comment on Facebook

Rondje Bussloo created a poll.

Zou jij volgend jaar (weer) mee doen met onze Christmas editie van Rondje Bussloo? We zijn benieuwd naar jullie ervaringen (om van te leren) en gaan er volgend jaar iets nóg mooiers van maken!
...

View previous comments

Wij hebben met groepje van 6 gewandeld. We liepen tot aan het 5km punt in lange kolone, daardoor zag je van de matige verlichting bijna niets. Tip: laat om het kwartier een groep starten. Ook voor en na die tijd was het bijna niet mogelijk om iets te drinken vanwege de enorme drukte. Tip: Zet buiten party tenten met vuurkorven neer, waar je ook een drankje kan kopen, geeft ook meer sfeer. Ik denk niet dat ik ins wandelclubje nog een keer zover krijg om mee te lopen, als er niets verandert.

3 weeks ago   ·  1
Avatar

Maria Condorelli Laura van Silfhout Geerten Bosch Martin Kosters😄

3 weeks ago   ·  3
Avatar

Ik vond het tegenvallen. De route zelf was prima hoor, maar als ik lees "christmas" en "lichtjes" dan had ik veel meer entourage verwacht. Was leuk geweest als er onderweg wat meer punten waren waar een bandje zou staan, verlichte kerstfiguren e.d. Ook vond ik het onderweg maar matig verlicht en om dan nog eens niet te spreken over de paaltjes midden op het pad. Onderweg heb ik geen enkele vrijwilliger gezien, wat als er iemand valt? En misschien een idee om bij de start ook een toiletwagen te plaatsen, nu moest iedereen bij de pitch & putt waar het mega druk was. Wat betreft het uitrijden, heb er zelf geen hinder aan ondervonden, maar een tip; zet personen bij de slagbomen neer en laat hen de uitrijkaarten aanpakken voor een snellere doorstroming. Sinaasappels na de finish was top en het drankje ook, ook al was warme chocolademelk ook wel lekker geweest 😬 Ow en lopers met kerstverlichting om de nek, hartstikke leuk om te zien, maar tijdens het lopen voor vele een hinder/verblindend net als de hoofdlamp. Heb het verder echt wel naar m'n zin gehad hoor, maar dit is hoe ik het beleefd heb.

3 weeks ago   ·  1

5 Replies

Avatar

Qua verlichting was het matig, sommige stukken niet verlicht en als wandelaars kwam je regelmatig met de terugrijdende hardlopers (die al klaar waren) in aanraking. De volle koplampen in je gezicht hebben weinig magie... de mooiste magie kwam van de prachtig zichtbare maan. Voor mij niet nog een x in Busslloo.

3 weeks ago   ·  1
Avatar

Doe volgend jaar graag weer mee! Vond het alleen erg druk bij afhalen startbewijs, ook al waren we op tijd. Misschien idee om mensen de mogelijkheid te geven de bewijzen een dag eerder af te halen? Scheelt chaos. En aangeven dat er geen mogelijkheid is om tas/jas in bewaring te geven; nu alles maar ik fietstas gepropt op hoop van zegen 😅. Verder was het lopen zelf erg leuk, fruit achteraf heeeeel fijn en we hebben een gezellige after party gehad!

3 weeks ago   ·  2

3 Replies

Avatar

Die slagbomen was een drama nadien...... drie euro bij op de prijs en de slagbomen nadien open zetten.....

3 weeks ago   ·  1

6 Replies

Avatar

Zeket het was super leuk en gezellig 🐾🐾🐾

3 weeks ago   ·  1
Avatar

Zeker weten weer meedoen toch Cobie Rouwendal? Prima geregeld, alleen wat weinig mensen achter de bar bij de after party.

3 weeks ago

1 Reply

Avatar

Aad de Mooy 😉

3 weeks ago
Avatar

Heb genoten kom volgend jaar weer terug. 1 Puntje van AANDACHT ZET IEMAND BIJ DE SLAGBOMEN DIE DE KAARTJES INNEEMT EN ZET DE SLAGBOMEN OMHOOG GEEFT EEN SNELLERE DOORSTROMING VAN HET VERKEER.

3 weeks ago   ·  1

3 Replies

Avatar

Prima geregeld.alles m.u.v. uitrijden idd. Vogend jaar weer hoor.

3 weeks ago   ·  1
Avatar

Verder een mooie verlichte route en wij doen zekers weer mee.....of niet Bastiaan Jansen Ria Willems-Maassen Vd Brink en Martin Roosink😁😁

3 weeks ago   ·  1

6 Replies

Avatar

Ten eerste wil ik iedereen bedanken voor de organisatie. Ik heb wel wat verbeterpuntjes; -persoonlijk zou ik het leuk vinden als er wat te zien is op het water, bv verlichte bootjes. -Verder is het zeer wenselijk om de paaltjes op de fietspaden beter te verlichten. Deze zijn gevaarlijk als je daar niet op bedacht bent. - zet een paar vrijwilligers neer bij de slagbomen voor het uitrijden. Slagbomen hoog laten staan, uitrijkaarten aannemen, wellicht versneld dit het vertrek. Heerlijk al dat verse fruit bij de finish. Ga vooral zo door. Bedankt voor dit evenement.

3 weeks ago

1 Reply

Avatar

Ja alleen het gedrang was wat minder aan het begin wanneer je je tas nog even wil wegzetten en dan moet opschieten om op tijd te zijn bij de start.......verder super hoor......

3 weeks ago
Avatar

Ann Westerhuis-Elkink Floris Westerhuis Sjoerd Brigitte Kloek Westerhuis Martijn Faber

3 weeks ago
Avatar

Ik vind het zo’n luxe dat er een paar dagen geen drol te doen is

3 weeks ago
Avatar

Ik vond een bepaald stuk best donker, net voordat je naar de loopbrug gaat. Ik liep daar dan ook “toevallig” een stuk alleen. En inderdaad de fietspaaltjes🤪

3 weeks ago   ·  1
Avatar

Maar dan zou ik de route andersom doen. We keken nu het laatste stuk tegen al die koplampen in van de mensen die al weggingen

3 weeks ago   ·  1

2 Replies

Avatar

Wij hebben genoten! Het was ook goed verzorgd allemaal! Wel een paar kleine tips: - Startnummer misschien opsturen ipv afhalen. - De start iets meer verdelen (kleinere groepjes laten starten) zodat je niet in teveel “gedrang” loopt. - Toch wel iets meer verlichting langs de route, sommige stukken waren toch nog erg donker. - Een medaille zou leuk zijn. Ps. Hebben op de website gekeken naar onze tijden, maar kan nergens een certificaat vinden.

3 weeks ago
Avatar

Comment on Facebook

CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen) wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'CHRISTMASNIGHT WALK OR RUN BUSSLOO (uitslagen)' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.