De inschrijving sluit over...

Route's

5km wandel- en runroute

7.5km wandel- en runroute

CHRISTMASNIGHT WALK/RUN BUSSLOO

  • 22 december 2018
  • 22 december 2018
  • Recreatiegebied Bussloo
  • 1500
Afstanden
  • 5km
  • 7.5km

Op zaterdag 22 december organiseren we de weer Glow Run Bussloo. Dit keer heet de editie de “Christmas Night Walk or Run”. We gaan samen met jullie ervoor zorgen dat Recreatiegebied Bussloo deze avond wordt omgetoverd in een magic Christmas Night. Hopelijk werkt het weer mee en zorgt het voor sneeuw. Iedere deelnemer ontvangt een handig runninglight, waardoor geheel bussloo mooi verlicht wordt! (live)Muziek, trommelaars en koek and zopie tenten zorgen onderweg voor een geweldige sfeer. Na afloop is er een afterparty bij Pitch en Putt Bussloo!
Afstanden
Je kunt deze avond kiezen voor de 5 of 7,5 km. Deze mag je wandelen of hardlopen. De hardloopafstand 7,5 km heeft tevens een wedstrijdkarakter! De eerste 5 aankomenden bij zowel de dames als heren ontvangen een kerstpakket.  Bovendien worden bij de 7,5 km run de uitslagen opgenomen in www.hardloopuitslagen.nl . Je krijgt daarbij een persoonlijke finishfoto en een certificaat!
Goede Doel
Dit jaar hebben we ook een goed doel aan dit evenement gekoppeld. Ons doel is dit jaar geld op te halen voor “het vergeten kind”  . We doen dit dmv een vrije donatie die je bij je inschrijving kunt geven. Zie www.inschrijven.nl
Maximaal aantal deelnemers is 2000!
Er kunnen aan dit evenement maximaal 2000 mensen deelnemen. Schrijf je dus snel in! Zodra het aantal bereikt is sluit de inschrijving.

 

 

 

Hoofdsponsors

Inschrijven

Je kunt deelnemen aan de Christmas Night walk/run op de volgende onderdelen:

Voor alle onderdelen is er onderweg koek en zopie (gratis thee, koffie, chocomelk, gluhwein), zijn er trommelaars en live muziek onderweg en loop je over het prachtige geasfalteerde en verkeersvrije fietspad rondom de recreatieplas. (En nu maar hopen dat het plaatje nog mooier wordt met sneeuw of ijs…)

5 km of 7,5 km wandelen
Een prachtige wandeltocht over de fietspaden van Recreatiegebied Bussloo.  Iedere deelnemer ontvangt een glow light, waardoor het een prachtige sfeer gaat opleveren.
Start bij Pitch & Putt Bussloo (Withagenweg 25 Wilp)
Inschrijfgeld volwassenen 10 euro
Inschrijfgeld kinderen tot 16 jaar 5 euro
Inschrijven via www.inschrijven.nl

5 of  7,5 km hardlopen
Deze keer ook een 5 km run erbij. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor de 7,5 km run. Iedere deelnemer aan de run ontvangt een practische running glow-light, die je deze avond kunt gebruiken , maar natuurlijk ook bij je volgende runs! Bovendien ontvangen de 1e drie aankomenden op beide afstanden (zowel bij de dames als bij de heren) een kerstpakket.
Inschrijfgeld 10 euro (deelname vanaf 12 jaar)
Inschrijven via www.inschrijven.nl

 

Foto's

Video's

Sponsoren

Hoofdsponsors

Subsponsor

Informatie

Christmass Night EDITIE

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN: 5 km of 7,5 wandelen of hardlopen
STARTTIJDEN: 5 en 7,5 km hardlopen start 21.00 uur, wandelen 21.05 uur
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigd op je schoen met een tie-wrap. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd zodoende hoef je niet persee vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN: 
iedere deelnemer ontvangt per editie een mooie herinnering! Voor 2018 is dat badhanddoek! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op beide afstanden hebben we ereprijzen in de vorm van bekers! 
PARKEREN OP BUSSLOO: 
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  Tijdens deze editie is dit 3 euro. We gaan dan ook het parkeergeld compenseren en geven iedere autobezitter een extra gratis saunabon van de Veluwse Bron twv 33,50! Deze bon geven we aan de chauffeurs bij de toegangspoort van Recreatiegebied Bussloo (ingang 1). Het is raadzaam om zoveel mogelijk samen te reizen of als je in de buurt woont om met de fiets te komen, om zo kosten te besparen
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid.
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZONDAG 21 oktober AS!

Uitslagen

De uitslagen van de 5 km en 7,5 km run komen direct na de Christmas run op deze pagina!
De uitslag van de vorige editie vind je onder de volgende link:

Glow run 2016 uitslag

Nieuws

CHRISTMASNIGHT WALK/RUN BUSSLOO wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'CHRISTMASNIGHT WALK/RUN BUSSLOO' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.