De inschrijving sluit over...

Route's

7,5 (15 km=2 ronden) Rondje Bussloo

Rondje Bussloo Lente Editie

  • 11 maart 2018
  • 10 maart 2018 00:00
  • Pitch en Putt Bussloo
Afstanden
  • 7,5 (15 km=2 ronden)

Het Rondje Bussloo is een begrip in de hardloopwereld. Al sinds de jaren 90 wordt op het Recreatiegebied Bussloo die loop georganiseerd. Aanvankelijk door zwemvereniging Proteus en sinds 2005 door TITUS Events. Het rondje van 7,5 km is de perfecte ronde voor iedere hardloper en hardloopster om zijn of haar kunnen te testen. Vandaar dat TITUS Events sinds 10 jaar begonnen is om deze loop 4x per jaar te organiseren, zodat een ieder zichzelf kan testen op een ronde onder soortgelijke omstandigheden.

IEDER KWARTAAL EEN EDITIE

Ieder kwartaal organiseren we een editie. We starten dit jaar op zondag 11 maart as. met de lente-editie. Op zondag 8 juli volgt dan de zomereditie en op zondag 21 oktober de herfsteditie. De laatste wintereditie wordt een heel speciale! Op zaterdag 22 december houden we namelijk de Christmas-Night-Walk/Run.

Hoofdsponsors

Inschrijven

De voorinschrijving is inmiddels gesloten.

Je kunt je op zondag 11 maart inschrijven vanaf 9.00 uur in de kantine van Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 17 (ingang 1 op Bussloo).

Kom op tijd, want ervaring leert dat het nogal druk is.

Het startnummer en tijdregistratiechip ontvang je samen met je herinnering (een handdoek én een gratis dagje Sauna) op de dag zelf in de kantine van Pitch en Putt Bussloo.

Inschrijven

Sponsoren

Hoofdsponsors

Informatie

LENTE EDITIE

START/FINISH: nabij Pitch en Putt Bussloo, Withagenweg 25 Wilp (Ingang 1 Recreatiegebied Bussloo)
AFSTANDEN:  7,5 km (1 ronde)  en 15 km (2 ronden)
STARTTIJDEN: 7,5 km en 15 km beiden om 10.30 uur
PARKOERS: geheel verhard en verkeersvrij parkoers over de brede fietspaden rondom het meer van Bussloo. Zie deze link 
TIJDREGISTRATIE: we werken met het IPICO systeem. Een chip die je bevestigd op je schoen met een tie-wrap. Deze ontvang je samen met je startnummer op de dag van de loop.
De tijdwaarneming meet de netto gelopen tijd zodoende hoef je niet persee vooraan te starten. Zodra je over de mat komt bij start en finish, word je tijd geregistreerd. De uitslag kun je daarna direct lezen op www.hardloopuitslagen.nl   
HERINNERING/EREPRIJZEN:
iedere deelnemer ontvangt per editie een mooie herinnering! Voor 2018 is dat badhanddoek! 
Voor de 3 eerst aankomenden (dames en heren) op beide afstanden hebben we ereprijzen in de vorm van bekers! 
PARKEREN OP BUSSLOO:
helaas is het parkeren op recreatiegebied Bussloo niet gratis.  In de wintermaanden (lente/herfst/winter editie) is het parkeergeld 3 euro per auto. Tijdens de zomereditie is dit zelfs 5 euro. We gaan dan ook het parkeergeld compenseren en geven iedere autobezitter een extra gratis saunabon van de Veluwse Bron twv 33,50! Deze bon geven we aan de chauffeurs bij de toegangspoort van Recreatiegebied Bussloo (ingang 1). Het is raadzaam om zoveel mogelijk samen te reizen of als je in de buurt woont om met de fiets te komen, om zo kosten te besparen
KLEEDKAMERS/TOILETTEN: omkleden kan in de kantine van Pitch en Putt Bussloo. De toiletten bevinden zich aan de buitenzijde van het gebouw. Helaas is er geen douchegelegenheid. (Uiteraard mag je een duik nemen in het prachtige meer!)
INSCHRIJVEN: wil je meedoen met deze prachtige loop, schrijf je dan in via www.inschrijven.nl  

 WE ZIEN JE GRAAG VERSCHIJNEN OP ZONDAG 11 MAART AS!

 

 

Uitslagen

De uitslagen van het Rondje Bussloo vindt je direct na afloop van de loop op www.hardloopuitslagen.nl.

 

Zodra de uitslagen bekend zijn kunt u op deze pagina en uitslagen.nl terugkijken.

Rondje Bussloo Lente Editie wordt gesponsord door

Met uw deelname aan 'Rondje Bussloo Lente Editie' gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.